sortiment

Carl XI Modes sortiment sträcker sig från sköna fritidsplagg till stilrena festkläder och allt där emellan. Kvalité och passform är hörnstenarna för alla våra produkter. Vårt motto är att alltid ligga i tiden med en stil som även håller för morgondagen. Allt från t-shirts, pullovers, jackor, skor, blazrar och kostymer är handplockade av oss.

Brett utbud av märkesvaror, herrskor och kläder för män.

Sedan 1996 har vår strävan alltid varit att erbjuda rätt varumärken som passar butikens kunder. För att upprätthålla detta krävs det att vi ständigt utvecklar vårt sortiment.

Carl XI Mode har idag världsledande varumärken som tyska Hugo Boss. Danska designhuset Sand levererar skandinavisk elegans med detaljer som gör plaggen stilmässiga men också lekfulla med små detaljer. Svenska Morris har idag tagit ett stadigt grepp om modemedvetna killar och män. Hos Morris finns en glädje att skapa konfektion, det märks i både design och kvalité. Stilfulla kostymer och blazers, stickat med mycket brodyr och detaljer. Plagg för alla händelser helt enkelt.
Sail Racing är ett svenskt klädmärke inriktat på seglarprodukter som passar in utmärkt i Karlskrona.

Bredden vi har idag är vi mycket stolta över, vi har något för alla tillfällen.

Våra utvalda varumärken hos Carl XI Mode i Karlskrona

Hugo Boss

Upptäck kläderna för män av BOSS här – avancerade mönster och material av hög kvalitet. Handla dina noga utvalda HUGO BOSS favoriter hos oss på Carl XI Mode.

Morris

Morris stil är brittiskt influerad och mycket populär för män i alla åldrar. Ett varumärke med mycket hög standard i både design och kvalité. Upptäck senaste kollektionen hos oss.

 

Sail Racing

Sail Racing är ett svenskt företag. Företaget är ett inriktat på seglning och designa innovativa och tekniska redskapet för segling med hög hastighet. Ett utmärkt val i Karlskrona!

 

Global aktör, grundades av Hugo Ferdinand Boss i Metzingen i Tyskland 1924. Ett av världens ledande varumärken inom premiumsegmentet.
Björn Borg är ett internationellt sport- och modeföretag grundat 1984. Med ett energifyllt uttryck står Björn Borg upp för de passionerade och de våghalsiga. Märket är känt för produkter med hög kvalitet, designade för folk som vill känna sig aktiva och attraktiva. Det är sportmode för de som vågar bryta spelets regler.
Tysk jackspecialist sedan 1994 som använder material av hög kvalité och har känsla för detaljer.
Grundades i Danmark 1981, är idag ett internationellt modehus. Grundarna Lene och Sören Sand har ambitionen att skapa kläder och accessoarer för fest, jobb och fritid. Skandinaviska silhuetter kombinerat med sydeuropeisk charm skapar Sand sofistikerade plagg med twist.
Varumärket är känt för sina innovativa och tekniska plagg för segling på internationell nivå, med denna erfarenhet designar de plagg till vardagen för allas behov. Företaget grundades i Göteborg 1977.
Skofabrikör grundat i Bremen 1905. Förstklassigt utförande, utvalda material, utmärkt passform, modern och elegant design är det som definierar alla skor från Lloyd.
Anrikt svenskt varumärke etablerat redan 1607 och är ett av världens äldsta företag. Har tillverkat högkvalitativa mässingsföremål och idag levererar ett brett utbud av bland annat manschettknappar.
Är ett svenskt klädmärke som blandar klassiskt brittiskt mode med nutida snitt och färger, grundat 2003. Morris har nått stor popularitet genom att blanda en modern och innovativ känsla.
Bakom varumärket Dahlin står det anrika, småländska företaget, HEAB/HESTRA. Sedan 1919 har de designat och tillverkat skjortor för den självsäkra och medvetne mannen. Under åren som gått har de utökat sortimentet med tröjor och skor. Det är lätt att tycka om Dahlin, för kvalitén och materialen håller internationell klass.
Grundades 1885 av Amanda Christensen. Amanda är en del av Sveriges modehistoria, avsikten är att fortsätta att vara det. Amanda tog fram begreppet ”Vi säljer inte ett pris, vi säljer kvalité”. Sveriges ledande leverantör av manliga accessoarer.
Startades i Åre som ett rent skidmärke. Utvecklingen skedde dock mycket snabbt mot att bli ett livsstilsmärke för den aktiva människan. Få märken har så grundmurat rykte för sin kvalité som Peak Performance.
Salming underwear skall vara ett naturligt val för den aktiva människan som vill kombinera funktion och design med perfekt passform.
Grundat 1997 av ett holländskt designpar. Kompakta plånböcker som kan öppnas med en hand, korten kommer upp utan att du behöver öppna den. Skyddad från oönskad trådlös kommunikation. Tillverkas i Holland av europeiska kohudar.

CARL XI MODE

ÖPPETTTIDER

Mån - Fredag 10.00-18.00

Lördag - 10.00-15.00

Söndag - Stängt

 

 

 

 

HITTA HIT

CARL XI MODE
Ronnebygatan 39
371 13 Karlskrona

KONTAKTA OSS

Tel: +46 (0)455-102 38

Fax: +46 (0)455-102 96

E-post: info@carlximode.se